Wimperextensions

Wimperextensions

Zonder mascara gekrulde, volle en lange wimpers? Dat kan!

Tijdens deze behandeling plaats ik voorzichtig één wimperextension op één natuurlijk haartje. Dit heet de one by one look.

Russian volume look is één waaier op één natuurlijk haartje. Deze zorgt voor een intense look, die nog steeds natuurlijk oogt, maar wel heftiger oogt dan de one by look.

De eerste set duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur. Het bijvullen zal ongeveer 1 uur duren. Het plaatsen is volledig pijnloos.

Na 8 weken zullen de wimperextensions zijn uitgegroeid. Omdat elke wimper zijn eigen cyclus heeft is het voor het mooiste resultaat verstandig om de wimpers bij te laten vullen binnen 2-3 weken.

Verzorging

De eerste 24 uur na de behandeling mogen de ogen niet in aanraking komen met water. Dit komt omdat de lijm nog moet uitharden. Dampen kunnen dus ook niet. Denk aan bijvoorbeeld een sauna. Niet aan de wimpers trekken of in de ogen wrijven. Daarnaast geen producten met olie rondom de ogen gebruiken en alleen aangepaste mascara, oogpotlood, eyeliner en lash foam gebruiken op de wimpers.De reinigende lash foam is belangrijk om te gebruiken. De lash foam voorkomt vuilrestjes, met een mogelijke ontsteking tot gevolg. De lash foam zorgt ervoor dat de wimpers langer mooi blijven.  Deze producten kunt u uiteraard bij mij aanschaffen. Ik zal u hierin adviseren.

Bekijk mijn Instagram of Facebook pagina voor foto’s van het resultaat van een wimperextension behandeling