Wimperextensions in Lelystad

Wimperextensions in Lelystad

Wil je zonder mascara gekrulde, volle en lange wimpers? Dat kan via wimperextensions die aangebracht worden in onze salon in Lelystad!

Tijdens onze wimperextensions behandeling plaats ik voorzichtig één wimperextension op één natuurlijk haartje. Dit heet de one by one look. One by one wimperextensions staat dus voor alle haartjes die één voor één geplaatst worden. 

Naast one by one plaats ik ook Russian volume wimperextensions. Bij de Russian volume look wordt één waaier op één natuurlijk haartje geplaatst. Deze methode zorgt voor een intense look, die daarnaast nog steeds natuurlijk oogt. Deze look oogt wel heftiger dan de look van de one by one wimperextensions behandeling.

De eerste set duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur. Het bijvullen zal ongeveer 1 uur duren. Het plaatsen van de wimperextensions is volledig pijnloos.

Na 8 weken zullen de wimperextensions zijn uitgegroeid. Omdat elke wimper zijn eigen cyclus heeft is het voor het mooiste resultaat verstandig om de wimpers bij te laten vullen binnen 2-3 weken.

 

Verzorging wimperextensions

De eerste 24 uur na de wimperextension behandeling mogen de ogen niet in aanraking komen met water. Dit komt omdat de lijm die bij de behandeling is aangebracht nog moet uitharden. Waterdampen kun je hierbij ook beter vermijden. Denk aan bijvoorbeeld een sauna. Na de behandeling kun je beter ook niet aan de wimpers trekken of in de ogen wrijven. Daarnaast geen producten met olie rondom de ogen gebruiken en alleen aangepaste mascara, oogpotlood, eyeliner en lash foam gebruiken op de wimpers. 

Wel is het belangrijk om de reinigende lash foam te gebruiken. De lash foam voorkomt vuil restjes, met een mogelijke ontsteking tot gevolg. De lash foam zorgt ervoor dat de wimpers langer mooi blijven. Deze producten kun je uiteraard bij mij aanschaffen. Ik zal je hierin adviseren.

Bekijk mijn Instagram of Facebook pagina voor foto’s van het resultaat van een wimperextension behandeling

Wimperextensions in Lelystad