Over Motherhoed

Over Motherhoed

Ik ben Melanie, een moeder van 5 kinderen. Sinds 2009 gediplomeerd verpleegkundige. Mijn passie voor masseren en beauty/verzorging begon nadat ik op de afdeling oncologie een cursus palliatieve zorg volgde(2010). Daarnaast zat ik met mijn collega’s in de werkgroep complementaire zorg. Complementaire zorg is aanvullende zorg, die gegeven wordt naast de reguliere zorg die iemand krijgt naast zijn aandoening. Complementaire zorg gaat uit van een holistische benadering waarbij de zorg de lichamelijke, emotionele, mentale, spirituele en sociale behoeften omvat. Deze zorg kan vermindering geven van klachten. Klachten als:

  • Pijn
  • Misselijkheid
  • Braken
  • Angst
  • Vermoeidheid
  • Slaapproblemen

Complementaire zorg is vooral gericht op het bevorderen van ontspanning en comfort.

Ik werk dan ook vanuit een holistisch mensbeeld en heb mij toen gericht op het onderdeel masseren, bij ernstig zieke patiënten.

Naast de zorg voor volwassenen heb ik ook 5 jaar gewerkt op verloskunde, waar ik deze zorg op het gebied van massages heb toegepast bij moeder en kind(baby’s) met succesvolle resultaten. Sinds 2016 begon ik aan huis en bij de mensen thuis met het masseren van baby’s, zwangere en niet zwangere vrouwen. Mijn behaalde certificaten/opleidingen hangen in mijn salon.

De afgelopen 2 jaar ben ik mij naast de (baby)massages ook gaan richten op beauty, namelijk: wimperstyling, browstyling en visagie. Hiervoor heb ik ook de nodige certificaten en opleidingen behaald.

Ook heeft Motherhoed naast babymassages een eigen baby spa.

Social media

In de toekomst kunt u bij mij ook terecht voor permante make up en microblading. Via mijn Instagram en Facebook worden recente ontwikkelingen, acties, foto’s en video’s aangegeven. U mag mij altijd even bellen of mailen voor extra informatie rondom mijn behandelingen.

Hopelijk mag ik u snel welkom heten bij mijn beauty/wellness salon Motherhoed.