Lash volume lift in Lelystad

Lash volume lift in Lelystad

Benieuwd naar de mogelijkheden van een lash volume lift behandeling in onze salon in Lelystad? Deze behandeling geeft je wimpers een lift en een prachtige natuurlijke krul. Hierbij worden geen krultang of wimperextensions gebruikt. Ik werk met silicone pads en lotions die geen schade aanrichten aan de natuurlijke wimpers. De keratine, collageen en vitamine E zullen via deze behandeling voor een extra volume zorgen. Daarnaast kan ik naar wens de wimpers voor je verven.

 

Nazorg lash volume lift

Ik zal je goed adviseren voor de juiste nazorg, zodat je zo lang mogelijk plezier heeft van je mooie wimpers. Let op: na deze behandeling mag je 24 uur niet in aanraking komen met water en dampen. Door aanraking te voorkomen kan de keratine filler goed intrekken. Breng dus ook geen bezoek aan de sauna na de behandeling. 

Je mooie wimpers blijven ongeveer 6 tot 8 weken zichtbaar.

Tijdens de zwangerschap en het gebruik van antibiotica mag je deze behandeling niet ondergaan.

 

Lash foam

Daarnaast adviseer ik je ter verzorging de reinigende lash foam te gebruiken. De reinigende lash foam is belangrijk om te gebruiken voor de juiste verzorging van je wimpers. De lash foam voorkomt vuil restjes, welke een mogelijke ontsteking tot gevolg kunnen hebben. De lash foam zorgt ervoor dat de wimpers langer mooi blijven. De lash foam kun je bij mij aanschaffen. Ik zal je hierin adviseren.

Bekijk mijn Instagram of Facebook pagina voor foto’s van het resultaat van een lash volume lift behandeling in onze salon in Lelystad.